miercuri, 22 iulie 2009

Reportaj la Acasa TV

Astazi, 22.07.2009, la Povestiri Adevarate pe Acasa TV, orele 17.30 (reluare la orele 00.00), urmariti povestea Georgianei, un reportaj facut acum 2 saptamani, inainte sa plece la Mangalia.

EDIT: Tocmai am fost anuntata ca s-a amanat reportajul pt. maine sau poimaine, astept sa aflu si eu exact si anunt aici.

EDIT 24.07.09 Am vorbit cu Laura si reportajul va fi difuzat astazi sau luni, inca nu se stie sigur, se asteapta telefon de confirmare.

Intre timp, Georgi a invatat sa bea apa din pahar, de ieri face sedinte de psihoterapie, iar dr. e de parere ca nu este in stare vegetativa, ci in stare de minima constienta.

Doamne Ajuta sa auzim numai si numai de bine!

2 comentarii:

Ser79ban spunea...

Daca n-a fost nici ieri, inseamna ca e azi?

Anonim spunea...

Astazi 28.07.2009 Georgica a venit de la Mangalia.A fost trista si agitata cand a auzit ca parasete marea pe care o iubeste atat de mult,dar se va intoarce in toamna pentru recuperare.Pana atunci speram ca se va rezolva cu plecarea in Germania.NU eziati sa-i faceti o vizita pentru ca luni va merge din nou in spital,de data asta la Filantropia.Haideti sa-i facem o bucurie si sa mergem sa o vedem si sa o incurajam!