marți, 11 august 2009

Reportaj Acasa TV

Reportajul pentru Georgiana tocmai a fost difuzat la Acasa TV, din pacate am fost anuntati in ultimul moment, totusi pentru cei care vor sa-l vada, se pot uita la reluare in seara asta la 00:00. Inarmati-va cu tarie, deoarece este dureros si sfasietor....
Georgi trebuie sa se faca bine, este cumplit tot prin ce trece.

EDIT: Acesta este linkul catre reportaj:

8 comentarii:

Anonim spunea...

Este cumplit!!nu am cunoscut-o pe Georgi dar m-a terminat reportajul...cum e posibil ca Dumnezeu sa faca asha ceva...Sotzul meu a inceput sa planga,nu-l stiam asha sensibil!!Ma bucur ca voi prietenii nu ati parasit-o, ca ii sunteti alaturi si sa speram ca atunci cand totul se va termina sa fie persoana pe care ai descris-o..

isabellelorelai spunea...

http://www.acasatv.ro/emisiuni/dupa-un-accident-vascular-care-i-a-schimbat-viata-georgiana-are-nevoie-de-ajutor-pentru-a-face-exerctii.html

EMANUEL spunea...

GEORGIANA am intrat si pe postul ACASATV pe net si la fel am lasat comentarii si ma rog pentru tine pentru sanatate si sa te faci cat mai repede sanatoasa ca sa te vedem la fel de fericita ca si inainte..sunt alaturi de familia ta si vom vorbi la telefon si pe internet pentru a fi informat de evolutia georgianei... GEORGIANA DUMNEZEU O SA TE AJUTE

Anonim spunea...

Toti colegii Georgianei din liceul Asachi sunt rugati sa ma contacteze urget la adresa de email catalutzalondon@yahoo.com.
Va multumesc si hai sa fim impreuna la bine si la rau..cum am fost odata.
Catalina Ion

Anonim spunea...

Draga Georgi

Imi pare rau ca nu am aflat de suferintza ta mai devreme...am vazut aseara la TV prin ce clipe grele treci.
Sunt plecat in Anglia de mult timp si acum incercam sa ne mobilizam si sa-ti readucem zambetul pe fata..asa te-am cunoscut..asa ne-am despartit..cu zambetul pe fata.
Dumnezeu sa va tina puternici, prieteni..familie..colegi..
Dumnezeu sunt sigura ca are nevoie de un inger pe pamant!!!Georgi a noastra!!!
Contactati-ma urgent pentru sugestii si AJUTATI-NE SA VA AJUTAM de aici...de departe.
Am o intrebare-putem trimite lire in cont euro?Nu vreau sa pierdem foarte multi bani la tranzactii..bani de care avem nevoie...
contactati-ma pe messenger
catalutzalondon

SA FITI PUTERNICI SI SA AVEM RABDARE.
DUMNEZEU E MARE SI ARE GRIJA DE NOI.

Cu mult drag si respect
Catalina Ion

ducupaul spunea...

am fost si eu azi la ea la spital....offfffffffffff....ce ma bucura este faptul ca fata de acum cateva luni...arata mult mai bine.Stiu ca este o fata foarte puternica,si sunt sigur ca se va face bine!!!Multa sanatate Georgi!!

Anonim spunea...

abia azi am reusit sa vad si eu reportajul...e dureros! Sper sa ajung si eu in weekend la ea pt ca nu am vazut-o de 2 luni de zile cred ( daca nu si mai mult)si-mi e tare dor de ea.
Sper sa vad progrese.
Doamne ajuta!
Madalina

Anonim spunea...

Aseara am visat-o pe Georgiana......isi revenise, vorbea cu mine, era vesela cum o stim cu totii, se dadea jos din pat, mai greu ce-i drept pentru ca o mai dureau picioarele cand se misca, dar reusea sa se dea jos din pat si sa faca cativa pasi....imi e dor de ea!
Madalina.